AMD er en aldersrelateret sygdom, som virker degenererende i øjet. Af dette følger, at patienterne får et gradvist dårligere syn og mister skarpsynet. Patienterne oplever, at de ikke længere kan genkende folk på gaden eller skelne mindre detaljer, som de plejede at kunne. Sygdommen kan være utroligt frustrerende at blive ramt af, da lægerne som oftest ikke kan gøre noget. Derfor må man bare se til, mens synet bliver værre og værre.

Det vil vi ikke acceptere hos Boel Akupunktur. Vi har fundet en behandling af amd øjensygdom, som virker! Ved at anvende moderne akupunktur kan vi opnå en forbedret cirkulation i øjets nethinde, og dette giver så patienten et bedre syn. Faktisk har vi opnået at kunne forbedre synet hos hele 80% af de patienter, vi har haft med AMD. Det er vi rigtig glade for, og det er vores patienter også! 

På vores hjemmeside kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan han fik et bedre syn efter behandlinger hos Boel Akupunktur. Her finder du også masser af information om sygdommen og om behandlingsmulighederne. På hjemmesiden kan du også bestille tid til din første behandling og tage det første skridt på vejen mod et bedre syn!